Skip to main content

Evenementen Beveiliging Gooi en Vechtstreek

Bij ons staat veiligheid en hospitality op nummer 1!

Evenementen beveiliging is het geheel van maatregelen en activiteiten om de veiligheid van mensen en goederen tijdens een evenement te waarborgen. Dit kan bijvoorbeeld een concert, een sportwedstrijd of een festival zijn. De beveiliging kan bestaan uit het inzetten van beveiligingspersoneel, het installeren van beveiligingscamera's en het afsluiten van bepaalde gebieden. Het doel van evenementen beveiliging is om de veiligheid van de bezoekers en personeel te waarborgen en te zorgen voor een goed verloop van het evenement.

Organiseert u binnenkort een eigen evenement en wilt u graag de veiligheid in handen geven aan de juiste partij? Dan bent u bij Protocol Security op het juiste adres, wij helpen u met verschillende veiligheidsaspecten en denken altijd graag mee om dit uit te breiden om het zo veilig mogelijk te maken voor uw bezoekers en personeel.

Wij zetten ons in voor alle soorten evenementen, of dit nou een voetbalwedstrijd, een beurs, een concert of een festival is, van grote tot kleine capaciteiten! Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op.

Welke taken kan een beveiliger hebben tijdens een evenement?

1

Het uitvoeren van toegangscontrole

De toegangscontrole wordt uitgevoerd volgens de zogenoemd huisregels die worden opgesteld door de organisatie. Onder de toegangscontrole vallen o.a. de kaart- en legitimatiecontrole, het uitvoeren van een POV (privaatrechtelijke oppervlakkige veiligheidsfouillering) en visitatie.
2

De controle houden vanuit verschillende posities

Dit houdt in dat er continue aanwezigheid is op een bepaalde positie, dit kan bijvoorbeeld een backstage ingang zijn of bij het podium. Ook wordt er voor gezorgd dat de aangewezen nooduitgangen en vluchtroutes toegankelijk blijven.
3

Het publiek monitoren en (de-escalerend) optreden indien nodig

Bij het monitoren van het publiek wordt er gekeken naar verschillende factoren die invloed hebben om het gedrag van het publiek en ligt de focus op het handhaven van de orde, rust en veiligheid. Wanneer er een situatie voorkomt waarin bezoekers zich misdragen of overlast veroorzaken dan zullen deze van het terrein verwijderd worden.
4

Het zijnde eerste lijn bij ongevallen of ontruimingen

Het bieden van eerste hulpverlening is erg belangrijk, op het moment van een situatie zijn de beveiligers de eerste lijn bij de ongevallen of ontruimingen, zij verlenen EHBO of ondersteunen het medisch personeel, wanneer een ontruiming voorkomt zijn hierin de beveiligers ook de eerste lijn om te zorgen voor een veilige ontruiming voor zowel de bezoekers als het personeel.
Ons verhaal

Meer over Protocol Security

Lees het verhaal
Klaar voor actie?

Neem contact met ons op!

Contact