Skip to main content

Crowd Management

Bij ons staat veiligheid en hospitality op nummer 1!

Bij Crowd Management staat de wetenschap van de verplaatsing van grote massa's centraal, of dit nou op een evenement, voetbalwedstrijd of op een treinstation is! Het doel van crowd management is om ervoor te zorgen dat mensen in een menigte veilig en gestuurd kunnen bewegen, en om eventuele problemen te voorkomen of op te lossen voordat ze uit de hand lopen.

Crowd management is een belangrijk onderdeel van het beheer van openbare ruimtes en evenementen, omdat het kan helpen om de veiligheid en het welzijn van mensen te garanderen in drukke situaties. Er zijn verschillende aspecten van crowd management waar rekening mee gehouden moet worden, zoals de capaciteit van de ruimte, de stroom van mensen, en de mogelijke risico's die aanwezig zijn. Het is belangrijk om duidelijke plannen te hebben en te zorgen dat er voldoende personeel is om problemen op te lossen als ze zich voordoen.

Wat houdt Crowd Management in bij Protocol Security?

1

Het opstellen van de benodigde plannen met betrekking tot crowd management.

Goede voorbereiding is het halve werk! Wanneer u een vergunning wilt aanvragen voor een evenementen wordt er al snel gevraagd om een veiligheidsplan, zelfs voor de wat kleinere evenementen wordt in vele gemeentes dit een vereiste, wij helpen u met het opstellen van de benodigde plannen zoals een veiligheidsplan waarin ook Crowd Management een belangrijke factor is.
2

Het (vooraf) controleren op de hekken en barrières in het publieksgebied en de backstage.

Het vooraf controleren van de hekken en barrières zorgt ervoor dat er geen verassingen zijn tijdens de opbouw en dat de nodige aanpassingen van te voren bekend zijn! Tijdens bijvoorbeeld een evenementen kan er een situatie voorkomen dat er snel geschakeld moet worden en dat een andere opzet nodig is, dat is iets om altijd rekening mee te houden. Wij helpen u met het monitoren van het publieksgedrag met betrekking tot Crowd Management en zullen hierop inspelen namens uw organisatie.
3

Samenwerking met beveiligingsmedewerkers

Niet alleen hekken en barriers zijn belangrijk om de publieksbeweging te sturen en te controleren, ook beveiligers zijn hier een belangrijke schakel in en bieden ook een stukje hospitality om de bezoekers naar een mogelijke andere route te leiden! Protocol Security zal samen gaan werken met de beveiligingsmedewerkers om de juiste aanpak te kunnen handhaven.
Ons verhaal

Meer over Protocol Security

Lees het verhaal
Klaar voor actie?

Neem contact met ons op!

Contact