Skip to main content

Centrale Post

Bij ons staat veiligheid en hospitality op nummer 1!

De centrale post (CP) is een locatie waar de beveiliging wordt gecoördineerd, aangestuurd en worden eventuele problemen of incidenten gesignaleerd en opgelost.

Belangrijkste taak van de centrale post is het coördineren en bewaken van de veiligheid. Dit omvat onder andere het monitoren van beveiligingscamera's, het ontvangen en doorgeven van informatie, het coördineren van beveiligingspersoneel en hulpdiensten, het identificeren en reageren op mogelijke bedreigingen of incidenten, en het onderhouden van contact met relevante partijen om een veilige omgeving te waarborgen.

Organiseert u binnenkort een eigen evenement en wilt u graag de veiligheid in handen geven aan de juiste partij? Dan bent u bij Protocol Security op het juiste adres, wij helpen u met verschillende veiligheidsaspecten en denken altijd graag mee om dit uit te breiden om het zo veilig mogelijk te maken voor uw bezoekers en personeel.

Wij zetten ons in voor alle soorten evenementen, of dit nou een voetbalwedstrijd, een beurs, een concert of een festival is, van grote tot kleine capaciteiten! Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op.

Ons verhaal

Meer over Protocol Security

Lees het verhaal
Klaar voor actie?

Neem contact met ons op!

Contact