Skip to main content

Centrale Post

Bij ons staat veiligheid en hospitality op nummer 1!

De centrale post (CP) is een locatie waar de beveiliging wordt gecoördineerd, aangestuurd en worden eventuele problemen of incidenten gesignaleerd en opgelost.

Belangrijke taken van de centrale post voor beveiliging tijdens een evenement zijn onder andere het monitoren van de toegang tot het evenement, het bewaken van de veiligheid van bezoekers en personeel, het opsporen van eventuele dreigingen of verdachte situaties, en het coördineren van de reactie op noodgevallen of incidenten. De centrale post voor beveiliging is daarmee een belangrijke schakel in de algehele veiligheid van het evenement.

Organiseert u binnenkort een eigen evenement en wilt u graag de veiligheid in handen geven aan de juiste partij? Dan bent u bij Protocol Security op het juiste adres, wij helpen u met verschillende veiligheidsaspecten en denken altijd graag mee om dit uit te breiden om het zo veilig mogelijk te maken voor uw bezoekers en personeel.

Wij zetten ons in voor alle soorten evenementen, of dit nou een voetbalwedstrijd, een beurs, een concert of een festival is, van grote tot kleine capaciteiten! Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op.

Ons verhaal

Meer over Protocol Security

Lees het verhaal
Klaar voor actie?

Neem contact met ons op!

Contact